Μεσοθεραπεία για νεανικά μάτια

Μεσοθεραπεία για νεανικά μάτια

- 27 Δεκεμβρίου 2018

Η μεσοθεραπεία είναι μια δοκιμασμένη εδώ και χρόνια θεραπεία. Χρησιμοποιώντας πολύ λεπτή βελόνα, ο δερματολόγος εγχέει σε επιλεγμένα σημεία στο χόριο (το ενδιάμεσο στρώμα του δέρματος) βιταμίνες, μέταλλα, αντιοξειδωτικά και υαλουρονικό οξύ που έχουν διπλή δράση: Το δέρμα ενισχύεται χωρίς να παρεμβάλλεται η επιδερμίδα με συστατικά που το κάνουν πιο λαμπερό, πιο ενυδατωμένο και πιο υγιές ενώ το υαλουρονικό οξύ αντιστρέφει παροδικά τη χαλάρωση από το χρόνο. Η δεύτερη σημαντική δράση είναι πως οι μικροτραυματισμοί από τη βελόνα παρακινούν την αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου στο δέρμα, με αποτέλεσμα σύσφιξη και διόρθωση της χαλάρωσης των ιστών. Η τεχνική της μεσοθεραπείας χρησιμοποιείται με επιτυχία στο πρόσωπο, στη διόρθωση του περιγράμματος και στα μάτια.

Μεσοθεραπεία για «σακούλες» κάτω από τα μάτια

Η συσσώρευση λίπους και υγρών σε συνδυασμό με τη φυσιολογική χαλάρωση της επιδερμίδας ευθύνονται κατά κύριο λόγο για τις γνωστές μας «σακούλες», το οίδημα που δημιουργείται κάτω από τα μάτια και δίνει κουρασμένη όψη στο πρόσωπο. Η μεσοθεραπεία για σακούλες κάτω από τα μάτια είναι μια μη επεμβατική θεραπεία που μπορεί να κάνει τη διαφορά, χωρίς παρενέργειες και αλλοιώσεις του προσώπου και του βλέμματος.

4 χρήσιμες πληροφορίες για τη μεσοθεραπεία για τα μάτια

  • Με την κλινική εξέταση ο δερματολόγος θα αξιολογήσει το πρόβλημα και θα επιλέξει το κατάλληλο «κοκτέιλ» ουσιών που θα εγχύσει στην περιοχή.
  • Πριν την εφαρμογή, χρησιμοποιείται αναισθητική κρέμα που κάνει σχεδόν ανώδυνη τη θεραπεία, η οποία διαρκεί συνολικά περίπου μία ώρα.
  • Μετά την εφαρμογή, ο δερματολόγος μπορεί να εφαρμόσει καταπραϋντική μάσκα στην περιοχή ώστε να μειωθεί ο ερεθισμός. Πρόκειται ουσιαστικά για lunch breakθεραπεία, αφού το οίδημα και ο ερεθισμός είναι συνήθως ελάχιστα. Σε λίγες περιπτώσεις μπορεί να δημιουργηθούν μικρές εκχυμώσεις (μελανιές) που υποχωρούν γρήγορα.
  • Το αποτέλεσμα της μεσοθεραπείας για τα μάτια είναι πιο λαμπερό και ξεκούραστο βλέμμα, μείωση στις σακούλες και τους μαύρους κύκλους, ανόρθωση του άνω βλεφάρου και του τόξου των φρυδιών.
  • Η μεσοθεραπεία στα μάτια μπορεί να συνδυαστεί με μεσοθεραπεία και HIFU για σύσφιξη και ανόρθωση του δέρματος του προσώπου για ακόμη πιο έντονο αποτέλεσμα.
Avatar
Written by Δερμοϊατρική Αθηνών Δερματολογικό Ιατρείο
Η Δερμοϊατρική Αθηνών είναι ένα ολοκληρωμένο κέντρο κλινικής και αισθητικής δερματολογικής φροντίδας και χειρουργικής δέρματος. Αποστολή μας είναι να παρέχουμε σύγχρονες και εξατομικευμένες δερματολογικές υπηρεσίες με γνώμονα την ιατρική ηθική δεοντολογία. Η προσήλωσή μας στην τελειότητα, μαζί με την καταξίωση των δερματολόγων συνεργατών και του προσωπικού μας, καθιστά τη Δερμοϊατρική Αθηνών ένα μοναδικό στο είδος του δερματολογικό κέντρο στην καρδιά της Αθήνας.