Νεανικός λαιμός σε κάθε ηλικία

Νεανικός λαιμός σε κάθε ηλικία

- 21 Ιανουαρίου 2020

Χαλάρωση στο λαιμό και ρυτίδες: Διαλέξτε τη λύση που σας ταιριάζει

Το δέρμα στο λαιμό είναι πιο λεπτό και ευαίσθητο από εκείνο του προσώπου, γι’ αυτό και η χαλάρωση στο λαιμό είναι μια κατάσταση που αργότερα ή νωρίτερα θα απασχολήσει τις περισσότερες γυναίκες. Τα καλά νέα είναι πως σήμερα οι δερματολόγοι έχουν στη «φαρέτρα» τους πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, που ανεξάρτητα ή σε συνδυασμό καλύπτουν τις ανάγκες κάθε γυναίκας και αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τη χαλάρωση στο λαιμό και τις ρυτίδες. 

Οι πιο αποτελεσματικές θεραπείες για νεανικό λαιμό

Οι ρυτίδες και η χαλάρωση στο λαιμό «προδίδουν» την ηλικία της γυναίκας. Ωστόσο, και για αυτό το «δύσκολο» σημείο υπάρχουν πλέον πολλές θεραπείες που εκμεταλλεύονται τις νεότερες τεχνικές και που χαρίζουν στην κάθε γυναίκα το αποτέλεσμα που επιθυμεί. 

Αντιμετώπιση για τη χαλάρωση στο λαιμό χωρίς lifting 

Αυτό ακριβώς υπόσχεται (και πραγματοποιεί) το HIFU, μια από τις πιο αποτελεσματικές νεότερες θεραπείες κατά της χαλάρωση του λαιμού και του περιγράμματος του προσώπου. Η τεχνολογία HIFU (High IntensityFocused Ultrasound) βασίζεται στη χρήση υπερήχων, οι οποίοι διαπερνούν το δέρμα και πυροδοτούν τις φυσικές διαδικασίες παραγωγής κολλαγόνου και άλλων ουσιών, με αποτέλεσμα ορατή βελτίωση της χαλάρωσης. Πρόκειται για μια ανώδυνη θεραπεία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στοχευμένα στο λαιμό, καταπολεμώντας τη χαλάρωση και τις ρυτίδες και βελτιώνοντας την ελαστικότητα και την όψη της επιδερμίδας. Το αποτέλεσμα γίνεται σταδιακά ορατό μέσα στους επόμενους λίγους μήνες, ενώ διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Μεσοθεραπεία κατά της  χαλάρωσης στο λαιμό

Η μεσοθεραπεία είναι μια θεραπεία που ενδείκνυται για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης και τη μείωση των ρυτίδων στο λαιμό, είναι ελάχιστα παρεμβατική και ουσιαστικά ανώδυνη. Πρόκειται για ενέσιμη θεραπεία που με την έγχυση ενός συνδυασμού από υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και αμιξονέα στην περιοχή που έχει επιλεγεί, εξασφαλίζει βαθύτερη ενυδάτωση, αντιγήρανση και αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος. Μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ, ενώ ειδικά στην περιοχή του λαιμού, η μεσοθεραπεία βοηθάει πολύ και στην καταπολέμηση των οριζόντιων ρυτίδων. Το αποτέλεσμα είναι βελτίωση της υφής, εξαιρετική ενυδάτωση και συνολική αναζωογόνηση του δέρματος.

Νεανικό πρόσωπο και λαιμός

Εάν θέλετε ένα πιο «δυνατό» αποτέλεσμα στο πρόσωπο και το λαιμό, τότε μπορείτε να συνδυάσετε τις παραπάνω θεραπείες με Fractional CO2 laserτο οποίο εκτός από τη χαλάρωση ελαττώνει τις μικρές ρυτίδες και ουλές και μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ. Η θεραπεία βασίζεται στη δύναμη του laser που δρα στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και δραστηριοποιεί την παραγωγή του κολλαγόνου, με αποτέλεσμα εντυπωσιακή βελτίωση της υφής, σύσφιξη και αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος. 

 

 

Avatar
Written by Δερμοϊατρική Αθηνών Δερματολογικό Ιατρείο
Η Δερμοϊατρική Αθηνών είναι ένα ολοκληρωμένο κέντρο κλινικής και αισθητικής δερματολογικής φροντίδας και χειρουργικής δέρματος. Αποστολή μας είναι να παρέχουμε σύγχρονες και εξατομικευμένες δερματολογικές υπηρεσίες με γνώμονα την ιατρική ηθική δεοντολογία. Η προσήλωσή μας στην τελειότητα, μαζί με την καταξίωση των δερματολόγων συνεργατών και του προσωπικού μας, καθιστά τη Δερμοϊατρική Αθηνών ένα μοναδικό στο είδος του δερματολογικό κέντρο στην καρδιά της Αθήνας.