Δάφνη Παπαφραγκάκη

Η Δάφνη Παπαφραγκάκη είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατέχει την ειδικότητα της Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας την οποία έλαβε έπειτα από εκπαίδευση στο νοσοκομείο «Α. Συγγρός». Επίσης κατέχει την πλήρη ειδικότητα Εσωτερικής Παθολογίας από το Πανεπιστήμιο του Ιλλινόις στο Σικάγο, ΗΠΑ και είναι Πτυχιούχος του Αμερικανικού Σωματείου Εσωτερικής Παθολογίας (American Board of Internal Medicine) με άδεια εξάσκησης ιατρικού επαγγέλματος στις ΗΠΑ. Στη διάρκεια της εκπαίδευσής της στις ΗΠΑ, διετέλεσε συνεργάτης ιατρός του Δερματολογικού Κέντρου του Νοσοκομείου Advocate Illinois Masonic Medical Center.

Η Δάφνη Παπαφραγκάκη είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρίας και της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας. Έχει βραβευτεί από το Πανεπιστήμιο του Ιλλινόις κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής της στις ΗΠΑ. Επίσης, έχει λάβει υποτροφία από την Ευρωπαϊκή Ακαδημία Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας στη διάρκεια της εκπαίδευσής της στην Ελλάδα. Επί σειρά ετών διετέλεσε συνεργάτης δερματολόγος του Ιατρείου Αυτοανόσων Νοσημάτων του Νοσοκομείου Α. Συγγρός.

Η Δάφνη Παπαφραγκάκη είναι συνιδρυτής του Δερματολογικού Κέντρου ΔΕΡΜΟΪΑΤΡΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ στο οποίο εργάζεται ως Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος. Τα ακαδημαϊκά και κλινικά της ενδιαφέροντα εστιάζονται στην κλινική δερματολογία ενηλίκων και παίδων, τις αυτοάνοσες δερματικές παθήσεις, τη δερματοχειρουργική, την αισθητική δερματολογία και τα Lasers. Είναι συγγραφέας πολλών επιστημονικών άρθρων σε ελληνικά και διεθνή ιατρικά περιοδικά και βιβλία.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 64, 11528 Αθήνα

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

210-7291711

EMAIL

info@dermoiatriki.com

SOCIAL