Μετάβαση στο περιεχόμενο

Laser CO2

Το Laser διοξειδίου του άνθρακα (Laser CO2) χρησιμοποιείται ευρέως στη χειρουργική και αισθητική δερματολογία. Χρησιμοποιεί αόρατη ενεργειακή δέσμη φωτός, που απορροφάται από ιστούς που περιέχουν νερό και προκαλεί την εξάχνωσή τους. Αποτέλεσμα είναι η τοπική καταστροφή δερματικών βλαβών, όπως   μυρμηκιές, κονδυλώματα, θηλώματα, κυτταρικοί σπίλοι, σμηγματορροϊκοί σπίλοι, μυρμηκιώδεις σπίλοι , εφηλίδες, ηλιακές φακές, ξανθελάσματα, συριγγώματα, σμηγματορροϊκές υπερκερατώσεις, σμηγματογόνες υπερπλασίες, αγγειοϊνώματα    και πολλές άλλες.

Πώς γίνεται η θεραπεία με Laser CO2;

Το Laser CO2 εφαρμόζεται στο δέρμα αφού προηγηθεί τοπική αναισθησία. Μετά την τοπική καταστροφή της βλάβης, στη θέση της παραμένει κρούστα, η οποία υποχωρεί μέσα σε λίγες ημέρες. Στη φάση αυτή αρχίζει και ο σχηματισμός της μελανίνης του νέου δέρματος, η οποία ολοκληρώνεται όταν το δέρμα επανέλθει στη φυσιολογική του κατάσταση.

Η προστασία από τον ήλιο είναι απαραίτητη μέχρι να ολοκληρωθεί όλη η παραπάνω διαδικασία. Το αισθητικό αποτέλεσμα είναι άριστο ακόμη και για βλάβες μεγάλου μεγέθους ή σε δύσκολες θέσεις, όπως τα βλέφαρα.

Στη Δερμοϊατρική Αθηνών είμαστε πρωτοπόροι στις εφαρμογές αυτής της τεχνολογίας και με τη χρήση του Laser CO2 μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με ασφαλή και ελάχιστα επεμβατικό τρόπο τις περισσότερες καλοήθεις δερματικές βλάβες. Η ομάδα των εξειδικευμένων δερματολόγων μας θα σας καθοδηγήσει σωστά στην καλύτερη αντιμετώπιση του προβλήματός σας.

Ρωτήστε τώρα έναν ειδικό

210 -7291711

Δείτε επίσης

Διαβάστε σχετικά