Ελένη Καλατζή

Η Δρ Ελένη Καλατζή είναι Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, αριστούχος απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής La Sapienza της Ρώμης. Μέσα από κλινικό και ερευνητικό έργο στο ίδιο πανεπιστήμιο εκπόνησε τη πτυχιακή της εργασία πάνω στα αφροδίσια νοσήματα.

Μετά την απόκτηση του τίτλου της Ιατρικής ειδικότητας, η ιατρός  παρέμεινε στη Δερματολογική Κλινική του ιδίου Πανεπιστημίου ως συνεργάτης ιατρός, όπου και ειδικεύτηκε περαιτέρω πάνω στα αφροδίσια νοσήματα και τη θεραπεία τους.

Στη συνέχεια της σταδιοδρομίας της, έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας της Δερματολογίας – Αφροδισιολόγιας  μετά από τετραετή εκπαίδευση στα νοσοκομεία Diakonie Klinikum Bethesda και Klinikum Lippe της Γερμανίας, όπου ειδικεύτηκε στη Κλινική Δερματολογία, Παιδοδερματολογία και Χαρτογράφηση σπίλων, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην Δερματοχειρουργική με περισσότερες από 600 επεμβάσεις.

Ο κύκλος της ειδικότητας της ολοκληρώθηκε στην ιδιαίτερη της πατρίδα, όπου η γιατρός εργάστηκε για 8 μήνες στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου Ηρακλείου Κρήτης.

Η Δρ Καλατζή είναι μέλος πολλών ελληνικών και διεθνών ενώσεων Δερματολογίας και συμμετέχει σε πλήθος εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε Ιταλία, Γερμανία και Ελλάδα εστιάζοντας τόσο στην κλινική, όσο και στην αισθητική Δερματολογία.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 64, 11528 Αθήνα

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

210-7291711

EMAIL

kalatzi.derma@gmail.com

SOCIAL