Ρυτίδες – Fractional Laser CO2

Όλοι μας θα θέλαμε ένα πιο λείο και πιο νεανικό δέρμα. Χωρίς δυσχρωμίες , χωρίς έντονους πόρους, χωρίς ρυτίδες, χωρίς σημάδια από ακμή. Τη λύση έρχεται να μας δώσει το Fractional Laser CO2, ένα επεμβατικό Laser που βελτιώνει τον τόνο και την υφή του δέρματος, απαλύνει τις λεπτές ρυτίδες, αναστρέφει τη φωτογήρανση, λειαίνει τις ουλές ακμής, μειώνει τη λιπαρότητα του προσώπου, δίνει σφριγηλότητα και νεανική όψη σε γηρασμένες επιδερμίδες.

Το Fractional Laser CO2 στοχεύει στην επιδερμίδα όπου προκαλεί άμεση εντυπωσιακή αναδόμηση, αλλά και στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, όπου διεγείρει τους ινοβλάστες, ώστε να παράγουν νέο κολλαγόνο. Η διαδικασία της κολλαγονογένεσης γίνεται εμφανής μετά από 3 έως 6 μήνες ως σύσφιξη και αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος. Το Fractional Laser CO2 εξαχνώνει τις στιβάδες του δέρματος σε μικρές δεσμίδες , αφήνοντας ενδιάμεσα περιοχές ανέπαφου δέρματος. Αυτή η μέθοδος μειώνει τον κίνδυνο επιπλοκών και ελαττώνει εντυπωσιακά το χρόνο επούλωσης. Για επιφανειακές δυσχρωμίες από τον ήλιο, επιλέγουμε πιο επιφανειακή θεραπεία, ενώ όταν θέλουμε να βελτιώσουμε ρυτίδες ή ουλές ακμής, επιλέγουμε θεραπεία σε βάθος. Στη Δερμοϊατρική Αθηνών χρησιμοποιούμε το Fractional Laser CO2 έχοντας αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στην ανάπλαση του δέρματος.

Fractional Laser CO2 στις ρυτίδες

Οι ρυτίδες και ιδιαίτερα οι λεπτές ρυτίδες του προσώπου γύρω από το στόμα και τα μάτια ανταποκρίνονται εξαιρετικά στη θεραπεία με Fractional Laser CO2. To Laser φτάνει στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου το οποίο γεμίζει τις ρυτίδες και λειαίνει την όψη τους. Παράλληλα, αφαιρεί τις επιφανειακές στιβάδες της επιδερμίδας και προκαλεί την ανανέωση της. Συνήθως απαιτούνται 3 συνεδρίες με μεσοδιαστήματα 4 εβδομάδων. Ωστόσο και από την πρώτη συνεδρία είναι ορατή η βελτίωση των λεπτών ρυτίδων.

Το δέρμα με φωτογήρανση χάνει πρώιμα τη νεανική όψη του. Η ηλιακή ακτινοβολία (UV) προκαλεί ζημιά στο δέρμα μας με διάφορους μηχανισμούς. Ενώ η UVB ευθύνεται για το ηλιακό έγκαυμα, η UVA εισχωρεί σε βαθύτερα στρώματα και καταστρέφει το κολλαγόνο. Συνέπεια είναι η υπερβολική παραγωγή παθολογικής ελαστίνης, που με τη σειρά της οδηγεί σε μηχανισμούς παθολογικής αναδόμησης του δέρματος. Αποτέλεσμα είναι η δημιουργία ρυτίδων και η απώλεια της ελαστικότητας

To Fractional Laser CO2 αναστρέφει τις συνέπειες της φωτογήρανσης αναδομώντας το κολλαγόνο και αντικαθιστώντας τον τραυματισμένο από τη UV ιστό με νέο και υγιή.


Τα αποτελέσματα του Fractional Laser CO2 είναι καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη εφαρμοζόμενη ιατρική τεχνική σήμερα. Επισκεφτείτε μας για να ενημερωθείτε περισσότερο από τους δερματολόγους μας για το ποια είναι η καλύτερη θεραπεία ρυτίδων για εσάς.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 64, 11528, Αθήνα

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

210-7291711

EMAIL

info@dermoiatriki.com

SOCIAL