Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καθαρισμός προσώπου

Ακμή
Λιπαρότητα
Φαγέσωρες

Ενδείξεις

Στο δέρμα του προσώπου υπάρχουν άφθονοι σμηγματογόνοι αδένες που εκκρίνουν το σμήγμα, την ουσία εκείνη που διατηρεί την επιδερμίδα λιπαρή και ενυδατωμένη. Ενίοτε, η απόφραξη των πόρων αυτών των αδένων δημιουργεί την εικόνα μικροσκοπικών κύστεων στο δέρμα. Ο καθαρισμός του προσώπου αφορά στη μηχανική διάνοιξη των μικρών αυτών κύστεων, γεγονός που οδηγεί στην υποχώρησή τους. Ο καθαρισμός του προσώπου μπορεί να αποτελέσει επικουρική θεραπεία σε ασθενείς με ακμή, αλλά και θεραπεία ανανέωσης σε δέρματα ταλαιπωρημένα από την καθημερινότητα.

Μέθοδος

Ο καθαρισμός του προσώπου ξεκινά με την εφαρμογή μεθόδου απολέπισης, αναλόγως του τύπου του δέρματος. Ακολουθεί η διάνοιξη των φραγμένων πόρων και στο τέλος εφαρμόζεται ενυδατική μάσκα, κρέμα ή ορός. Η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου 1 ώρα. Στο τέλος της το δέρμα του προσώπου είναι πιο υγιές, ενυδατωμένο, με καλύτερη μικροκυκλοφορία και απαλλαγμένο από στίγματα.

Αποτελέσματα

Η αισθητική αυτή πράξη δίνει εικόνα πιο λείας όψης στο δέρμα του προσώπου.  

Συνδυάζεται με

Ο καθαρισμός του προσώπου μπορεί να πλαισιωθεί από τεχνικές δερματικής ανανέωσης, όπως το χημικό peeling ή η δερμοαπόξεση με διαμάντια.

Ρωτήστε τώρα έναν ειδικό

210 -7291711

Δείτε επίσης

Διαβάστε σχετικά