Στο δέρμα του προσώπου υπάρχουν άφθονοι σμηγματογόνοι αδένες που εκκρίνουν το σμήγμα, την ουσία εκείνη που διατηρεί την επιδερμίδα λιπαρή και ενυδατωμένη. Ενίοτε, η απόφραξη των πόρων αυτών των αδένων δημιουργεί την εικόνα μικροσκοπικών κύστεων στο δέρμα. Ο καθαρισμός του προσώπου αφορά στη μηχανική διάνοιξη των μικρών αυτών κύστεων, γεγονός που οδηγεί στην υποχώρησή τους. Ο καθαρισμός του προσώπου μπορεί να αποτελέσει επικουρική θεραπεία σε ασθενείς με ακμή, αλλά και θεραπεία ανανέωσης σε δέρματα ταλαιπωρημένα από την καθημερινότητα.

Ο καθαρισμός του προσώπου ξεκινά με την εφαρμογή μεθόδου απολέπισης, αναλόγως του τύπου του δέρματος. Ακολουθεί η διάνοιξη των φραγμένων πόρων και στο τέλος εφαρμόζεται ενυδατική μάσκα, κρέμα ή ορός. Η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου 1 ώρα. Στο τέλος της το δέρμα του προσώπου είναι πιο υγιές, ενυδατωμένο, με καλύτερη μικροκυκλοφορία και απαλλαγμένο από στίγματα.

Η αισθητική αυτή πράξη δίνει εικόνα πιο λείας όψης στο δέρμα του προσώπου και μπορεί να πλαισιωθεί από τεχνικές δερματικής ανανέωσης, όπως το χημικό peeling ή η δερμοαπόξεση με διαμάντια.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 64, 11528, Αθήνα

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

210-7291711

EMAIL

info@dermoiatriki.com

SOCIAL