Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τοπικό πάχος

Κρυολιπόλυση

Ενέσιμη λιπόλυση

Μέθοδος

Η κρυολιπόλυση αποτελεί ανώδυνη και ασφαλή μέθοδος ελάττωσης του τοπικού πάχους χωρίς χειρουργική επέμβαση ή αναισθητικό. Με ειδικά ηλεκτρόδια εφαρμόζεται πολύ χαμηλή θερμοκρασία σε περιοχές με τοπικό πάχος που επιλέγουμε για θεραπεία. Τα λιπώδη κύτταρα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα στο ψύχος, σε αντίθεση με άλλους τύπους κυττάρων. Η ελεγχόμενη ψύξη έχει ως αποτέλεσμα να καταστραφούν λιπώδη κύτταρα, τα οποία στη συνέχεια απομακρύνει το σώμα σταδιακά με φυσικό τρόπο. Η συνεδρία ανά περιοχή διαρκεί περίπου μία ώρα. Αμέσως μετά μπορεί κανείς να επιστρέψει στις καθημερινές δραστηριότητες.

Πόσο διαρκεί η συνεδρία και πόσες πρέπει να γίνουν

Η συνεδρία στη στοχευμένη περιοχή διαρκεί περίπου μία ώρα, ανάλογα με το σημείο, και μετά μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Μετά την πρώτη συνεδρία ανά περιοχή, ο γιατρός θα συστήσει αναμονή περίπου 6 εβδομάδες ώστε να γίνει εκτίμηση του αποτελέσματος. Εάν χρειαστεί μπορούν να γίνουν έως και 3 συνεδρίες ανά περιοχή.

Συνήθως με μία εφαρμογή επιτυγχάνουμε ικανοποιητικά αποτελέσματα, ενώ σε πιο έντονο πρόβλημα συνίσταται και δεύτερη εφαρμογή για περαιτέρω βελτίωση. Με κάθε συνεδρία κρυολιπόλυσης επιτυγχάνουμε περίπου 25% μείωση του τοπικού λίπους.

Αποτελέσματα

Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά στις 4-6 εβδομάδες αλλά τα τελικά αποτελέσματα εμφανίζονται μετά από μερικούς μήνες, μια και τα τραυματισμένα λιπώδη κύτταρα εξαλείφονται βαθμιαία από το σώμα σε διάστημα 4 έως 6 μηνών μετά τη θεραπεία. Τα χαμένα εκατοστά δημιουργούν μια πιο λεπτή σιλουέτα.

4 βασικά πλεονεκτήματα της μεθόδου
  • Είναι ανώδυνη και μη παρεμβατική, οπότε μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους σχεδόν τους υγιείς ανθρώπους.
  • Εξασφαλίζει μόνιμο αποτέλεσμα – εφόσον διατηρήσετε σταθερό το βάρος σας.
  • Το αποτέλεσμα είναι φυσικό και δεν προκαλεί χαλάρωση στο δέρμα.
  • Εκτός από μείωση του λίπους θα παρατηρήσετε ορατή ελάττωση της κυτταρίτιδας.
Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται

Η κρυολιπόλυση μπορεί να εφαρμοστεί ουσιαστικά όπου υπάρχουν λιποαποθήκες στο σώμα, τοπικό λίπος δηλαδή: στα μπράτσα, την κοιλιά, την πλάτη, τους γλουτούς, τους μηρούς, τα γόνατα. Ανάλογα με την περιοχή ο γιατρός θα χρησιμοποιήσει διαφορετικές κεφαλές στο μηχάνημα.

Αντενδείξεις

Η θεραπεία αντενδείκνυται σε άτομα με ευαισθησία στο κρύο (κρυοσφαιριναιμίες, κνίδωση εκ ψύχους, παροξυσμική αιμοσφαιριναιμία εκ ψύχους).

Αποθεραπεία

Σπάνια προκύπτουν εκχυμώσεις (μελανιές) στις περιοχές θεραπείας οι οποίες διαρκούν λίγες μέρες. 

Ρωτήστε τώρα έναν ειδικό

210 -7291711

Δείτε επίσης

Διαβάστε σχετικά