Η κρυολιπόλυση αποτελεί ανώδυνη και ασφαλή μέθοδος ελάττωσης του τοπικού πάχους χωρίς χειρουργική επέμβαση ή αναισθητικό. Με ειδικά ηλεκτρόδια εφαρμόζεται πολύ χαμηλή θερμοκρασία σε περιοχές με τοπικό πάχος που επιλέγουμε για θεραπεία. Τα λιπώδη κύτταρα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα στο ψύχος, σε αντίθεση με άλλους τύπους κυττάρων. Η ελεγχόμενη ψύξη έχει ως αποτέλεσμα να καταστραφούν λιπώδη κύτταρα, τα οποία στη συνέχεια απομακρύνει το σώμα σταδιακά με φυσικό τρόπο. Η συνεδρία ανά περιοχή διαρκεί περίπου μία ώρα. Αμέσως μετά μπορεί κανείς να επιστρέψει στις καθημερινές δραστηριότητες.

Πότε φαίνονται τα αποτελέσματα;

Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά στις 4-6 εβδομάδες αλλά τα τελικά αποτελέσματα εμφανίζονται μετά από μερικούς μήνες, μια και τα τραυματισμένα λιπώδη κύτταρα εξαλείφονται βαθμιαία από το σώμα σε διάστημα 4 έως 6 μηνών μετά τη θεραπεία. Τα χαμένα εκατοστά δημιουργούν μια πιο λεπτή σιλουέτα.

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται;

Η κρυολιπόλυση εφαρμόζεται στην κοιλιά, στη μέση, στην πλάτη, στο εσωτερικό των μηρών, στα μπράτσα και πάνω από τα γόνατα.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Συνήθως με μία εφαρμογή επιτυγχάνουμε ικανοποιητικά αποτελέσματα, ενώ σε πιο έντονο πρόβλημα συνίσταται και δεύτερη εφαρμογή για περαιτέρω βελτίωση. Με κάθε συνεδρία κρυολιπόλυσης επιτυγχάνουμε περίπου 25% μείωση του τοπικού λίπους.

Έχει ανεπιθύμητες ενέργειες;

Σπάνια προκύπτουν εκχυμώσεις (μελανιές) στις περιοχές θεραπείας οι οποίες διαρκούν λίγες μέρες. Η θεραπεία αντενδείκνυται σε άτομα με ευαισθησία στο κρύο (κρυοσφαιριναιμίες, κνίδωση εκ ψύχους, παροξυσμική αιμοσφαιριναιμία εκ ψύχους).

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 64, 11528, Αθήνα

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

210-7291711

EMAIL

info@dermoiatriki.com

SOCIAL