Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μεταφορά λίπους

Μέθοδος

Το λίπος και οι εφαρμογές του αποτελούν σήμερα ένα νέο εργαλείο στα χέρια των πλαστικών χειρουργών με το οποίο μπορούν να διορθώσουν διάφορα προβλήματα. Η μεταφορά λίπους είναι ένα σχετικά εύκολο χειρουργείο που απαιτεί τοπική αναισθησία ή μέθη και ο ασθενής επιστρέφει στο σπίτι του άμεσα μετεγχειρητικά.

Κατά τη διάρκεια της επέμβασης ο πλαστικός χειρουργός λαμβάνει με τη βοήθεια μιας αμβλείας κάνουλας, λίπος από σημεία του σώματος όπου αυτό περισσεύει. Το λίπος στη συνέχεια πλένεται και φυγοκεντρείται και μετά από συγκεκριμένη επεξεργασία μπορεί να μεταφερθεί σε οποιοδήποτε σημείο του προσώπου με μικρές ειδικές κάνουλες.

Αποτελέσματα

Το λίπος χρησιμοποιείται σήμερα για να διορθώσουμε ελλείμματα όγκου, για να τονίσουμε χαρακτηριστικά, για να απαλύνουμε βαθιές πτυχές και για να επιτύχουμε μία ολοκληρωμένη αναζωογόνηση του προσώπου με σκοπό να αναδειχθεί η φυσική ομορφιά.

Το λίπος ως μέθοδος δεν αντικαθιστά το υαλουρονικό οξύ, διότι ενίεται σε πιο βαθιές στοιβάδες του δέρματος. Αντιθέτως και τα δύο μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με ασφάλεια ώστε να διορθωθούν σημαντικά προβλήματα και να αντιμετωπιστούν μικρές ατέλειες.

Η μεταφορά λίπους στο πρόσωπο είναι πλέον μία πολύ συνηθισμένη αισθητική παρέμβαση με αξιόλογα αποτελέσματα και συνήθως οι ασθενείς που τη χρησιμοποιούν αισθάνονται υψηλό βαθμό ικανοποίησης με αποτέλεσμα να την επαναλαμβάνουν σε βάθος χρόνου.

Αποθεραπεία

Ρωτήστε τώρα έναν ειδικό

210 -7291711

Δείτε επίσης

Διαβάστε σχετικά