Οι ραδιοσυχνότητες (RF) χρησιμοποιούνται στην αισθητική δερματολογία για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και της ήπιας και μέτριας δερματικής χαλάρωσης προσώπου και σώματος. Η θερμότητα που παράγεται μεταφέρεται στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος και του λιπώδους ιστού, Έτσι, ενεργοποιεί το μεταβολισμό του λίπους και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου από τους ινοβλάστες. Αποτέλεσμα είναι η βελτίωση της υφής του δέρματος, η σύσφιξη, η λιπόλυση και η τόνωση της επιδερμίδας.

Ραδιοσυχνότητες και χαλάρωση δέρματος

Στο πρόσωπο, η θεραπεία με RF οδηγεί σε αποκατάσταση του περιγράμματος στο λαιμό και σε σύσφιξη του δέρματος. Εφαρμόζεται και τους καλοκαιρινούς μήνες και συνήθως απαιτούνται 8 συνεδρίες με μεσοδιάστημα μιας εβδομάδας. Ιδανικά η θεραπεία με RF μπορεί να συνδυαστεί με ανόρθωση δέρματος με νήματα, τουλάχιστον 3 μήνες μετά το πέρας της θεραπείας, ώστε να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Στο σώμα, η θεραπεία με RF βελτιώνει τη δερματική χαλάρωση στην κοιλιά, τους μηρούς, τους γλουτούς και τα μπράτσα. Σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας είναι φυσιολογικό ο ασθενής να αισθάνεται μέτρια ζέστη στις περιοχές θεραπείας και να υπάρχει ήπιο κοκκίνισμα του δέρματος που υποχωρεί πολύ γρήγορα. Απαιτούνται κατά μέσον όρο 8 συνεδρίες με μεσοδιάστημα μιας εβδομάδας μέχρι να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.


Στη Δερμοϊατρική Αθηνών διαθέτουμε σύγχρονη τεχνολογία RF που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε θεραπευτικά πρωτόκολλα και να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες. Ελάτε να συζητήσουμε από κοντά ποια θεραπεία είναι η καταλληλότερη για εσάς.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 64, 11528, Αθήνα

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

210-7291711

EMAIL

info@dermoiatriki.com

SOCIAL