Τι είναι η Φωτοδυναμική Ανάπλαση

Η φωτοδυναμική ανάπλαση είναι μια εξελιγμένη θεραπεία αναδόμησης του δέρματος, η οποία συνδυάζει την ευαισθητοποίηση με τη χρήση τοπικής φαρμακευτικής ουσίας και με την εφαρμογή φωτός συγκεκριμένου μήκους κύματος. Η θεραπεία αναστρέφει τη φωτογήρανση προκαλώντας αναγέννηση του κολλαγόνου. Καταπολεμά τις λεπτές ρυτίδες, βελτιώνει την υφή και τον τόνο του δέρματος.

Πώς εφαρμόζεται

Πριν τη θεραπεία, εφαρμόζεται στο δέρμα ειδική φαρμακευτική ουσία με τη μορφή spray. Στη συνέχεια, το δέρμα εκτίθεται σε φως επιλεγμένου μήκους κύματος το οποίο ενεργοποιεί τη φαρμακευτική ουσία. Αυτή επιδρά σε μόρια του δέρματος που έχουν αλλοιωθεί (γεράσει) και προκαλεί την αναδόμησή τους. Η θεραπεία επαναλαμβάνεται ανά μήνα και απαιτούνται τρεις συνεδρίες για το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Στη Δερμοϊατρική Αθηνών, πρωτοπορούμε στην εφαρμογή της φωτοδυναμικής ανάπλασης χρησιμοποιώντας την τεχνολογία SWT, για την αναζωογόνηση του προσώπου αλλα και για τη θεραπεία των ρυτίδων και της φωτογήρανσης.
Φωτοδυναμική Ανάπλαση – Δερμοϊατρική Αθηνών

Τι αποτελέσματα έχει

Η χρήση της φωτοδυναμικής ανάπλασης για αναζωογόνηση του δέρματος έχει ως αποτέλεσμα το σχηματισμό νέου κολλαγόνου και τη μείωση των ρυτίδων. Το δέρμα βελτιώνεται και αποκτά, λιγότερους πόρους, ομαλότερη υφή και πιο νεανική εμφάνιση.

Για ποιους ενδείκνυται

Η φωτοδυναμική ανάπλαση εφαρμόζεται με εξαιρετικά αποτελέσματα στο δέρμα του προσώπου με φωτογήρανση. Εκεί όπου το δέρμα εμφανίζει λεπτές ρυτίδες, μεγάλους πόρους, διευρυμένα αγγεία δυσχρωμίες. . Οι συνέπειες της μακροχρονης έκθεσης στον ήλιο (φωτογήρανση) αναστρέφονται με τη φωτοδυναμική ανάπλαση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 64, 11528, Αθήνα

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

210-7291711

EMAIL

info@dermoiatriki.com

SOCIAL