Η αναίμακτη βλεφαροπλαστική πραγματοποιείται με την εφαρμογή του Fractional Laser CO2 ή της τεχνολογίας PLASMA. 

To Laser CO2 είναι ένα επεμβατικό laser και πολύ ισχυρή τεχνολογία αντιγήρανσης. Βελτιώνει τον τόνο και την υφή του δέρματος, απαλύνει τις λεπτές ρυτίδες και διεγείρει αύξηση στην παραγωγή του κολλαγόνου, με απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Το Fractional Laser CO2 χρησιμοποιείται με επιτυχία στην περιοχή των βλεφάρων.

Πώς λειτουργεί το Fractional Laser CO2 στην αναίμακτη βλεφαροπλαστική

Η δέσμη του Fractional Laser CO2 στοχεύει ελεγχόμενα σε πολύ συγκεκριμένο σημείο της επιδερμίδας και στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος και δρα με διπλό τρόπο: επιφανειακά εξαχνώνει τις στιβάδες του δέρματος σε μικρές δεσμίδες , αφήνοντας ενδιάμεσα περιοχές ανέπαφου δέρματος. Γύρω από την περιοχή εξάχνωσης διεγείρει τους ινοβλάστες ώστε να παράγουν περισσότερο νέο κολλαγόνο, τη βασική ουσία που εξασφαλίζει σφριγηλή και ελαστική επιδερμίδα. 

Αμέσως μετά τη συνεδρία, το δέρμα στην περιοχή είναι ερεθισμένο και υπάρχει οίδημα για λίγες ημέρες.  Απαραίτητη είναι η αποφυγή του ήλιου. Η επούλωση είναι πολύ σύντομη. Το αποτέλεσμα, ορατό μέσα σε λίγες εβδομάδες, είναι σύσφιξη και ανόρθωση των βλεφάρων, ξεκούραστη όψη, μείωση των μικρών ρυτίδων, φωτεινή και ελαστική επιδερμίδα. Ανάλογα με το πρόβλημα καθώς και με το πόσο επιθετική θα επιλεγεί η θεραπεία απαιτούνται 1- 2 συνεδρίες. 

Αναίμακτη βλεφαροπλαστική με τεχνολογία plasma

Πρόκειται για αναίμακτη θεραπεία  που μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους δέρματος στο βλέφαρο αλλά και στις «σακούλες» κάτω από τα μάτια. Η συσκευή που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία δημιουργεί με τη βοήθεια του ηλεκτρισμού ένα «τόξο» το οποίο προκαλεί μια σειρά από μικροζώνες τραυματισμού στη στοχευμένη περιοχή χωρίς να επηρεάσει καθόλου τους περιβάλλοντες ιστούς. Αντιδρώντας στους μικροτραυματισμούς, το δέρμα βελτιώνει την παραγωγή φυσικού κολλαγόνου και δημιουργείται σύσφιξη και ανόρθωση της περιοχής. 

Πριν τη θεραπεία εφαρμόζεται αναισθητική αλοιφή, οπότε η διαδικασία είναι ανώδυνη. Χαρακτηριστικό της είναι η μικρή της διάρκεια (περίπου 30 λεπτά και για τα δύο μάτια) και ο ελάχιστος χρόνος αποθεραπείας, περίπου ένα με δύο 24ωρα. Συνήθως υπάρχει οίδημα και ένας ήπιος ερεθισμός, ο οποίος όμως καλύπτεται με το makeup. Απαιτείται επίσης αντηλιακή προστασία στην περιοχή για το επόμενο διάστημα.

Το αποτέλεσμα είναι ορατό μέσα σε λίγες εβδομάδες. Ο εξειδικευμένος δερματολόγος που θα εφαρμόσει τη θεραπεία με πλάσμα θα προτείνει τον απαραίτητο αριθμό συνεδριών ανάλογα με την κατάσταση του δέρματος.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 64, 11528, Αθήνα

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

210-7291711

EMAIL

info@dermoiatriki.com

SOCIAL