Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μεσοθεραπεία

Θαμπό δέρμα
Λεπτές ρυτίδες

Μέθοδος

Η μεσοθεραπεία είναι μια ελάχιστα επεμβατική μέθοδος κατά την οποία γίνεται έγχυση μικρών ποσοτήτων συμπλεγμάτων φαρμακευτικών και φυσικών ουσιών στο δέρμα. Μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ, με στόχο τη βαθιά ενυδάτωση, την αντιγήρανση και τη συνολική αναζωογόνηση του δέρματος. Επίσης εφαρμόζεται και στο υπόλοιπο σώμα, όπως στους γλουτούς και τους μηρούς, με σκοπό την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Η τεχνική της μεθόδου περιλαμβάνει την έγχυση μικροσκοπικών ποσοτήτων του υλικού της μεσοθεραπείας στο δέρμα με πολύ λεπτή βελόνη ή με ειδικό στυλεό. Η μεσοθεραπεία κατέχει σημαντική θέση στην αισθητική δερματολογία και είναι μια μέθοδος απλή, καλά ανεκτή και αποτελεσματική.

Ενδείξεις- πρόσωπο, λαιμός, ντεκολτέ

Με το πέρασμα του χρόνου, το δέρμα μας βρίσκεται αντιμέτωπο με μειωμένη μικροκυκλοφορία και ελαττωμένη ικανότητα για μεταφορά οξυγόνου και θρεπτικών συστατικών καθώς και αποβολής τοξινών. Τα παραπάνω μεταφράζονται σε γήρανση του δέρματος με αποτέλεσμα αλλοίωση της υφής, εμφάνιση ρυτίδων και θάμπωμα της επιδερμίδας.

Η μεσοθεραπεία στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ αφορά εγχύσεις υαλουρονικού οξέος, βιταμινών και αμινοξέων.

Αποτελέσματα

Οι ουσίες αυτές προσφέρουν ενυδάτωση και θρέψη στην επιδερμίδα, ασκούν αντιοξειδωτική δράση και διεγείρουν το μεταβολισμό. Ειδικά στην περιοχή του λαιμού, η μεσοθεραπεία βοηθάει πολύ και στην καταπολέμηση των οριζόντιων ρυτίδων. Η μεσοθεραπεία βελτιώνει τη ροή του αίματος, προκαλεί ανανέωση των κυττάρων του δέρματος και παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Το αποτέλεσμα είναι βελτίωση της υφής, εξαιρετική ενυδάτωση και συνολική αναζωογόνηση του δέρματος. Συνήθως απαιτούνται 3 τουλάχιστον διαδοχικές θεραπευτικές συνεδρίες για καλύτερα αποτελέσματα.

Ενδείξεις- σώμα

Η μεσοθεραπεία στο σώμα εφαρμόζεται για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας κυρίως σε γλουτούς και μηρούς, αλλά και σε γόνατα, κοιλιά και μπράτσα. Το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με τη χρήση φαρμακευτικών διαλυμάτων που εξουδετερώνουν τις τοξικές ουσίες, βελτιώνουν την οξυγόνωση και αποκαθιστούν τη μικροκυκλοφορία στο λιπώδη ιστό. Η θεραπεία γίνεται με πολλαπλές επιφανειακές ενέσεις και είναι γενικώς καλά ανεκτή. Στόχος είναι η βελτίωση της υφής πορτοκαλιού και η εμφάνιση πιο λείας επιδερμίδας. Οι συνεδρίες γίνονται ανά εβδομάδα και συνήθως απαιτούνται κατά μέσο όρο 8 συνεδρίες μέχρι να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αποθεραπεία

Η σημαντικότερη ανεπιθύμητη ενέργεια της μεσοθεραπείας σώματος είναι οι εκχυμώσεις στα σημεία των ενέσεων που συνήθως υποχωρούν σε λίγες ημέρες. Στα σημεία των ενέσεων σχηματίζονται μικροί πομφοί που εξαφανίζονται σε διάστημα λίγων ωρών, ενώ η χρήση στυλεού μεσοθεραπείας (pen) αφήνει ένα κοκκίνισμα που υποχωρεί πολύ γρήγορα. 

Είμαστε στη διάθεσή σας για να εκτιμήσουμε αν η μεσοθεραπεία είναι κατάλληλη για την αντιμετώπιση του προβλήματός σας.

Ρωτήστε τώρα έναν ειδικό

210 -7291711

Δείτε επίσης

Διαβάστε σχετικά

Υαλουρονικό οξύ

Θεραπεία για απώλεια όγκου,
ρυτίδες, χαλάρωση

Φωτοδυναμική
Ανάπλαση

Θεραπεία για θαμπό δέρμα
και ρυτίες

Dermapen

Βελτιώνει τον τόνο, το χρώμα
και την υφή του δέρματος

Υαλουρονικό οξύ

Θεραπεία για απώλεια όγκου,
ρυτίδες, χαλάρωση

Φωτοδυναμική
Ανάπλαση

Θεραπεία για θαμπό δέρμα
και ρυτίες

Αισθητικές θεραπείες

Εφαρμογή σε:
πρόσωπο, λαιμό, σώμα

Ενέσιμες θεραπείες

Εφαρμογή σε:
πρόσωπο, λαιμό, σώμα

Laser / Μηχανήματα

Εφαρμογή σε:
πρόσωπο, λαιμό, σώμα

HIFU
Αποτρίχωση
CO2 Fractional Laser
Κρυολιπόλυση
Selective Waveband Technology
Ραδιοσυχνότητες
Αναίμακτη βλεφαροπλαστική
Nd YAG Laser για ευρυαγγείες ποδιών