Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ραδιοσυχνότητες

Κυτταρίτιδα

χαλάρωση

Μέθοδος

Οι ραδιοσυχνότητες (RF) χρησιμοποιούνται στην αισθητική δερματολογία για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και της ήπιας και μέτριας δερματικής χαλάρωσης προσώπου και σώματος.

Πρόκειται για μία τεχνική κατά την οποία εκπέμπονται ραδιοκύματα μέσω ηλεκτροδίων. Αυτό οδηγεί στην αύξηση της θερμοκρασίας των ιστών της περιοχής, σε συστολή και αναδόμηση του κολλαγόνου και της ελαστίνης στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος και του λιπώδους ιστού. Η θερμότητα, δηλαδή, που παράγεται μεταφέρεται στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος και του λιπώδους ιστού και ενεργοποιεί το μεταβολισμό του λίπους, διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου από τους ινοβλάστες. Αποτέλεσμα είναι η βελτίωση της υφής του δέρματος, η σύσφιξη, η λιπόλυση και η τόνωση της επιδερμίδας.

Αποτελέσματα-πρόσωπο

Στο πρόσωπο, η θεραπεία με RF οδηγεί σε αποκατάσταση του περιγράμματος στο λαιμό και σε σύσφιξη του δέρματος. Εφαρμόζεται και τους καλοκαιρινούς μήνες και συνήθως απαιτούνται 8 συνεδρίες με μεσοδιάστημα μιας εβδομάδας. Ιδανικά η θεραπεία με RF μπορεί να συνδυαστεί με ανόρθωση δέρματος με νήματα, τουλάχιστον 3 μήνες μετά το πέρας της θεραπείας, ώστε να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. 

Εφαρμογή

Κατά την εφαρμογή των ραδιοσυχνοτήτων, θα νιώσετε τοπικά ανεκτή ζέστη και πιθανώς να υπάρχει ήπιο κοκκίνισμα του δέρματος. Αυτό θα υποχωρήσει πολύ γρήγορα. 

Επανάληψη;

Μετά τις πρώτες 3-4 συνεδρίες αρχίζει να φαίνεται διαφορά ενώ απαιτούνται κατά μέσο όρο 10 για να δείτε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Συνήθως γίνεται μία συνεδρία την εβδομάδα.

Ρωτήστε τώρα έναν ειδικό

210 -7291711

Δείτε επίσης

Διαβάστε σχετικά

Nordlys Ellipse
(Candella Medical)

Βελτιώνει τον τόνο, το χρώμα
και την υφή του δέρματος

HIFU

Αναίμακτο lifting με θεαματικά αποτελέσματα

Αντιμετώπιση
τοπικού πάχους

Κρυολιπόλυση ή τοπική
λιποδιάλυση

Nordlys Ellipse
(Candella Medical)

Βελτιώνει τον τόνο, το χρώμα
και την υφή του δέρματος

HIFU

Αναίμακτο lifting με θεαματικά αποτελέσματα

Αισθητικές θεραπείες

Εφαρμογή σε:
πρόσωπο, λαιμό, σώμα

Ενέσιμες θεραπείες

Εφαρμογή σε:
πρόσωπο, λαιμό, σώμα

Laser / Μηχανήματα

Εφαρμογή σε:
πρόσωπο, λαιμό, σώμα

HIFU
Αποτρίχωση
CO2 Fractional Laser
Κρυολιπόλυση
Selective Waveband Technology
Ραδιοσυχνότητες
Αναίμακτη βλεφαροπλαστική
Nd YAG Laser για ευρυαγγείες ποδιών