Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αποτρίχωση laser

Τριχοφυΐα

Μέθοδος

Το Laser Αλεξανδρίτη παράγει δέσμη φωτός που είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να απορροφάται κατά κύριο λόγο από τη μελανίνη (τη χρωστική των σκούρων τριχών) και να προκαλεί θερμική βλάβη στο στέλεχος και το θύλακο της τρίχας, χωρίς να καταστρέφει τους γύρω ιστούς. Ο θύλακος της τρίχας καταστρέφεται και η σκούρα τελική τρίχα απομακρύνεται οριστικά.

Πλεονεκτήματα

Η αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη παρέχει μόνιμα αποτελέσματα. Πρόκειται για θεραπεία ασφαλή, αποτελεσματική και εύκολη η οποία επιτρέπει την κάλυψη μεγάλων περιοχών στη διάρκεια μιας συνεδρίας. Μετά από μία μόνο συνεδρία η βελτίωση είναι εμφανής, ενώ μετά από επανειλημμένες συνεδρίες επιτυγχάνεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Εφαρμογή

Η θεραπεία της αποτρίχωσης είναι καλά ανεκτή και τις περισσότερες φορές υπάρχει ένα μόνο μικρό αίσθημα δυσφορίας τοπικά. Οι περισσότεροι ασθενείς δεν χρειάζονται τοπική αναισθησία, ωστόσο, όταν γίνεται θεραπεία πιο ευαίσθητων περιοχών, εφαρμόζουμε αναισθητική κρέμα 1 ώρα πριν τη θεραπεία , γεγονός που ελαχιστοποιεί τον πόνο.

Αποθεραπεία

Αμέσως μετά τη θεραπεία, η περιοχή μπορεί να μοιάζει λίγο πρησμένη και κόκκινη σαν να έχει συμβεί ένα ήπιο ηλιακό έγκαυμα. Η αντίδραση αυτή υποχωρεί σε λεπτά έως ώρες. Μετά το τέλος της θεραπείας εφαρμόζουμε ψυχρές κομπρέσες και κρέμα κορτιζόνης για να υποχωρήσουν γρήγορα τα παραπάνω συμπτώματα.

Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα της αποτρίχωσης με Laser Αλεξανδρίτη είναι εξαιρετικά, ειδικά στις περιπτώσεις σκουρόχρωμης τριχοφυΐας. Η αποτελεσματικότητα της θεραπείας εξαρτάται από το χρώμα της τρίχας, το πάχος της τρίχας, την περιοχή του σώματος και το χρώμα του δέρματος. Μόνιμη μείωση στην επανέκφυση τριχών πετυχαίνεται σε σχεδόν όλους τους ασθενείς και τα καλύτερα αποτελέσματα είναι εφικτά έπειτα από πολλές συνεδρίες. Η αποτρίχωση με Laser πρότινος περιοριζόταν σε άτομα με σκούρες τρίχες και ανοιχτόχρωμο δέρμα. Ωστόσο σήμερα είναι εφικτή και αποτελεσματική και η θεραπεία πιο σκουρόχρωμων επιδερμίδων. Οι συνεδρίες επαναλαμβάνονται κάθε 6-8 εβδομάδες.

Ρωτήστε τώρα έναν ειδικό

210 -7291711

Δείτε επίσης

Διαβάστε σχετικά